Hieronder vind je de beursagenda van Groeten Uit. Bijna elk weekend vindt wel ergens een beurs plaats: soms voor verzamelaars in het algemeen, maar vaak ook specifiek voor ansichtkaarten. Op de beurzen laten we onze allernieuwste kaarten zien. Verder hebben we op elke beurs een aangepast aanbod; we zullen altijd de betreffende omgeving / provincie meenemen, evenals toepasselijke thema’s en andere mooie spullen.

Voor specifieke aanvragen kun je altijd van tevoren contact met ons opnemen!

Let op: op onderstaande data is dus niet de volledige voorraad aanwezig in de winkel. Inkoop in de winkel is niet mogelijk tijdens beurzen. Ook kan de winkel gesloten zijn, voornamelijk bij de grotere beurzen. Bel voor de zekerheid even van tevoren.

Beursagenda zomer 2017

  • Zo 6 augustus: Deventer, Boekenmarkt
  • Vrij 1 en za 2 september: York (GB), Racecourse Grandstand
  • Za 16 september: Houten (WB)
  • Za 30 september: Alkmaar (NVVP)

Megacarta

Op zaterdag 10 juni 2017 vindt de 20e editie van onze eigen beurs Megacarta plaats. Lees hier meer over deze jubileumeditie: Megacarta 2017

Buitenland

Naast verzamelaarsbeurzen door heel Nederland, reizen we ook vaak naar andere landen af om de leukste beurzen te bezoeken en de mooiste nieuwe spullen te vinden. De laatste jaren heb je ons bijvoorbeeld in Rusland, Engeland, België en Duitsland kunnen aantreffen. We nemen van al deze uiteenlopende plekken bijzondere objecten mee terug, dus ook als je op zoek bent naar iets heel exotisch kun je het bij ons aantreffen.

20150716_114827